top of page

Connie Tobiassen

Hesteassistert terapi

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10130

Terapihest

Agder

Triangel- og diamantmodellen

Voksne, ungdom, barneskolebarn en-til-en. Psykiske helse, mestring, motivasjon, friluftsliv.

Connie Tobiassen er vernepleier med videreutdanning i kognitiv terapi del 1 og 2. Hun har jobbet i 15 år innen psykisk helse både i 1 og 2 linjetjenesten. Hun har holdt på med hest siden barndommen og har de siste årene begynt å bruke hestene i et helsefremmede arbeid. Hun har derfor tatt videreutdanning innen dyreassisterte intervensjoner samt kurs i psykososialt arbeid med hest.


Connie driver sammen med mannen sin Lyding gård, som er en inn på tunet godkjent gård. Ved siden av oppdragene jobber hun innen psykisk helse i et ambulerende team i spesialisthelsetjenesten. Connie har 4 hester på gården, der 3 av dem brukes i hesteassisterte intervensjoner. Hestene blir trent med positiv forsterkning og hestens velferd er i fokus. Du får selv velge hvilken hest du har lyst og bli kjent med når du kommer på gården. I intervensjonene har man fokus på relasjon, tilstedeværelse og mestring.

Tlf:

90154852

PADA stempel web


Vardanes Baronen


Født: 01/06/1997

Kjønn: Hann

Rase: Fjording

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser
Baronen er en trygg og stabil eldre fjording som tar det meste med ro. Han er den i flokken som står og sover gjennom rakettene på nyttårsaften. Baronen er en trygg hest som er spesielt egnet til mennesker uten erfaring med hest eller som er litt skeptiske til hester.


Hensyn:

Han har en uvane der han kan være litt utålmodig,

da særlig hvis han må stå å vente på noe.

Arka


Arka en islandshest hoppe som er lett å bli glad i. Hun er klikkertrent og lærer fort nye ting. Hun er en tillitsfull og sosial hest. Arka er en forsiktig og sensitiv hest som hører på små signaler, hun brukes mest til øvelser på bakken, altså ikke ridning. Det kan være man blir litt utrygg på Arka første gang man treffer henne, da hun kan finne på å komme ryggende mot deg. Dette er absolutt ikke for å sparke, men fordi hun liker veldig godt å bli klødd på rumpa. Det ser litt komisk ut, og hun står og ser litt snurt ut til man har truffet riktig sted.
Freja


Freja er en fjordingshoppe med stor personlighet. Hun er den som står og vrinsker når folk går forbi gården, da hun gjerne alltid vil ha oppmerksomhet. Freja elsker kos og får aldri nok. Hun er en fjording med egne meninger, så her får man trent sin egen tålmodighet og samarbeidsevne. Freja er en hest som kan brukes i mange ulike øvelser, hun er spesielt egnet til å brukes i øvelser som å «ligge på hesten». Dette er en øvelse som er en god mindfullnes øvelse der man kan finne ro, nærhet og bygge tillit.

CV Connie Tobiassen
.docx
Download DOCX • 33KB

bottom of page