top of page

Kjerstin Granby

Dyreassistert pedagogikk & terapi

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10113

Dyrebar Tjenestehund - Skolehund & Terapihund

Ski

Triangel og diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Kjerstin er utdannet sosionom med videreutdanning i familieterapi, veiledning og coaching.Kjerstin er utdannet sosionom med videreutdanning i familieterapi, veiledning og coaching. Hun har jobbet over 20 år i kommunal virksomhet med vanskeligstilt ungdom og familier. Kjersti har erfaring fra å jobbe med både enkeltpersoner og grupper og har også drevet noe med undervisning og kursing. Kjerstin og Ludde har noe erfaring fra arbeid med ufrivillig skolefravær.

Tlf:

92014425

PADA stempel web


Ludde


Født: 18/12/2018

Kjønn: Hann

Rase: Australsk Cobberdog

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Størrelse: Mellomstor ​ ​Ludde er en glad og sosial cobberdog. Han liker å møte både folk han kjenner og ikke kjenner og er komfortabel i alle miljøer. Han liker å leke, trikse og gjøre øvelser, men kan også være rolig og like kos. Ludde er veldig glad i folk! Vi har positive erfaringer fra samvær med flere allergikere.


Hensyn:

Ludde er allergisk mot noen proteiner og matvarer og spiser kun for og godbiter basert på fisk eller grønnsaker. Han trives ikke med å passere andre hunder i bånd.

CV

Arbeidserfaring:


Har jobbet som støttekontakt for flere barn i barnevernet, vært sosialkonsulent på sosialkontor i Oslo, bo-oppfølger og fagkonsulent i ungdomstiltak i Velferdsetaten Oslo kommune, samt


jobbet som familieterapeut i Frogn og Indre Østfold.Utdanning:


-Sosionom, NKSH


-Familieterapeut, Diakonhjemmets høgskole


-Veileder og coach, HiOA


-Dyreassisterte intervensjoner med hund, NMBU.bottom of page