Iren Sagvolden

Irén er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Hun har lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering. Irén er uredd, sosial, direkte og fleksibel. Hun opptatt av verdighet, toleranse, humor og respekt i møte med mennesker. En engasjert og omsorgsfull dame, med en like engasjert hund.Dyrebar Lisens nr: 10116

Sertifisering: Dyrebar Tjenestehund (besøkshund)Tilbyr: Hundeassistert aktivitet og hundeassistert terapi

Sted: Oslo og Viken

Brukergrupper: Barn, unge, eldre, demens

Epost: irensagvolden@gmail.com

Tlf:

Jobber etter triangelmodellen og diamantmodellen

Alma


Født: 2016 Kjønn: Hunn

Rase: Blandingshund Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne Størrelse: Mellomstor ​ ​ Alma er en sosial, allsidig og aktiv hund. Hun passer de aller fleste brukergrupper. Hun fungerer i miljø med mange mennesker og en til en med en bruker. Er rolig inne. Liker å kose og håndterer godt å ligge tett. Røyter ikke. Jobber ivrig for ball. Har erfaring med å jobbe med barn, med adhd og autisme. Har jobbet i klasserom som støttehund til en elev. ​

Hensyn: Har tykk pels, kan bli fort varm. Trenger litt tid for å bli kjent før hun blir helt trygg/avslappet. Kan dempe og fremstå usikker med store aktive hunder i nærheten. Alma kan hoppe opp på folk og varsle når der kommer noen. Hun har også et lite jaktinstinkt: Kan feks jage katt, ekorn, rådyr, løpende barn, syklister etc.


CV

Utdannet ved Dyrebar Omsorg og NMBU i dyreassisterte intervensjoner.


Utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering.


Erfaring med: DAA i arbeid med med gutt med autisme. DAP i skole for gutt med ADHD, (assistansehund). DAT og DAP for barn i barnevernsinstitusjon.


QR KODE