top of page

Iren Sagvolden

Irén er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Hun har lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Irén har høy kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering. Irén er uredd, sosial, direkte og fleksibel. Hun er opptatt av verdighet, toleranse, humor og respekt i møte med mennesker.


Dyrebar Lisens nr: 10116

Sertifisering: Dyrebar Tjenestehund (terapihund)Tilbyr: Hundeassistert aktivitet og hundeassistert terapi

Sted: Oslo og Viken

Brukergrupper: Barn, unge, eldre, demens

Epost: irensagvolden@gmail.com

Tlf:

Jobber etter triangelmodellen og diamantmodellenAlma


Født: 2016 Kjønn: Hunn

Rase: Blandingshund Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne Størrelse: Mellomstor ​ ​ Alma er en sosial, allsidig og aktiv hund. Hun passer de aller fleste brukergrupper. Hun fungerer i miljø med mange mennesker og en-til-en med én bruker. Alma er rolig og avslappet inne, og hun røyter ikke. Hun liker å kose og håndterer godt å ligge tett, samtidig som hun jobber ivrig for ball. Alma har blant annet erfaring med å jobbe med barn og unge med bl.a ADHD, autisme og dissosiativ lidelse. Alma har jobbet i klasserom som støttehund til en elev. ​


Hensyn: Har tykk pels og kan bli varm ved høy temperatur. Kan fremstå usikker, og kan gjøre utfall mot store aktitive hunder og generelt hunder med høyt stressnivå samt valper. Alma kan hoppe opp på to for å hilse på mennesker. Hun kan varsle når det kommer noen. Hun har jaktinstinkt og kan f.eks jage katt, rådyr og ekorn.


CV

Utdannet ved Dyrebar Omsorg og NMBU i dyreassisterte intervensjoner.


Utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering.


Erfaring med: DAA i arbeid med med gutt med autisme. DAP i skole for gutt med ADHD, (assistansehund). DAT og DAP for barn i barnevernsinstitusjon.


bottom of page