Iren Sagvolden

irensagvolden@gmail.com

Arbeidsområder: Oslo og Akershus 

Ledige tider: Ta kontakt

Brukergrupper: Barn, unge, eldre, demens,

Iren jobber etter Diamantmodellen

Irén er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Hun har lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering. Irén er uredd, sosial, direkte og fleksibel. Hun opptatt av verdighet, toleranse, humor og respekt i møte med mennesker. 

 

En engasjert og omsorgsfull dame, med en like engasjert hund. Alma er en blandingshund som elsker mennesker innen DAA, DAP og DAT. Se Iren's CV>

Alma

Født: 2016

Kjønn: Tispe

Rase: Blandingshund

Brukergrupper: barn, unge og voksne. Aktiviteter, tur, ....

Størrelse: Medium

Alma er en sosial, allsidig og aktiv hund. Hun passer de aller fleste brukergrupper. Hun fungerer i miljø med mange mennesker og en til en med en bruker. Er rolig inne. Liker å kose og håndterer godt å ligge tett. Røyter ikke. Jobber ivrig for ball.

Har erfaring med å jobbe med barn, med adhd og autisme. Har jobbet i klasserom som støttehund til en elev.  

Hensyn: Har tykk pels, kan bli fort varm. Trenger litt tid for å bli kjent før hun blir helt trygg/avslappet. Kan dempe og fremstå usikker med store aktive hunder i nærheten. Alma kan hoppe opp på folk og varsle når der kommer noen. Hun har også et lite jaktinstinkt: Kan feks jage katt, ekorn, rådyr, løpende barn, syklister etc.

 
Triangelmodellen.jpg
TRIANGELMODELLEN
Diamantmodellen.jpg
DIAMANTMODELLEN

CV

Utdannet ved Dyrebar Omsorg og NMBU i dyreassisterte intervensjoner.

Utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering.

 

Erfaring med: 
DAA i arbeid med med gutt med autisme.
DAP i skole for gutt med ADHD, (assistansehund). 
DAT og DAP for barn i barnevernsinstitusjon. 


 

Søkeord:

barn, skole, ungdom

hund, rolig, aktiv,

oslo, akershus