Iren Sagvolden

Pedagogikk/Terapi

Oslo og Akershus

Barn, unge, eldre, demens,

Arbeidsområder: 

Brukergrupper:

Irén er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Hun har lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering. Irén er uredd, sosial, direkte og fleksibel. Hun opptatt av verdighet, toleranse, humor og respekt i møte med mennesker.

En engasjert og omsorgsfull dame, med en like engasjert hund. Alma er en blandingshund som elsker mennesker innen DAA, DAP og DAT.

Iren jobber etter Diamantmodellen

Silje England_edited.jpg

Alma Født: 2016 Kjønn: Tispe Rase: Blandingshund Brukergrupper: barn, unge og voksne. Aktiviteter, tur, .... Størrelse: Medium ​ Alma er en sosial, allsidig og aktiv hund. Hun passer de aller fleste brukergrupper. Hun fungerer i miljø med mange mennesker og en til en med en bruker. Er rolig inne. Liker å kose og håndterer godt å ligge tett. Røyter ikke. Jobber ivrig for ball. Har erfaring med å jobbe med barn, med adhd og autisme. Har jobbet i klasserom som støttehund til en elev. ​ Hensyn: Har tykk pels, kan bli fort varm. Trenger litt tid for å bli kjent før hun blir helt trygg/avslappet. Kan dempe og fremstå usikker med store aktive hunder i nærheten. Alma kan hoppe opp på folk og varsle når der kommer noen. Hun har også et lite jaktinstinkt: Kan feks jage katt, ekorn, rådyr, løpende barn, syklister etc.

Alma
Alma

Alma på jobb

press to zoom
Alma
Alma

Alma på jobb

press to zoom
Diamantmodellen.jpg

DIAMANTMODELLEN

Triangelmodellen.jpg

TRIANGELMODELLEN

CV

Utdannet ved Dyrebar Omsorg og NMBU i dyreassisterte intervensjoner.

Utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering.

Erfaring med: DAA i arbeid med med gutt med autisme. DAP i skole for gutt med ADHD, (assistansehund). DAT og DAP for barn i barnevernsinstitusjon.