Ida Hilden Eriksen

Terapi

Buskerud og Vestfold

Barn, ungdom, voksne, eldre, skole

Arbeidsområder: 

Brukergrupper:

Ida har en utdannet hund, Lava, og sønnen hennes Lui som er under trening.

Hun er sykepleier med videreutdanning og har bred kompetanse fra kirurgisk avdeling/poliklinikk.

Ida jobber etter Triangelmodellen

Silje England_edited.jpg

Lava Født: 2015 Kjønn: Tispe Rase: Flat coated retriever Brukergrupper: Barn, ungdom, voksne, eldre, skole Størrelse: Mellomstor ​ Lava er en veldig glad og sosial hund. Hun elsker å trene agility, sport og triks. Hun har en sønn, Lui snart 2 år, som hun leker og trener med. Lava er aktiv, men liker også kos. Late seg på sofaene med myke pledd og puter er veldig behagelig. Lava ble godkjent til å jobbe med DAI i mai 2020. ​ Hensyn: Lava kan sleike og hoppe litt når hun er glad. Hun roer seg raskt og stopper når hun får beskjed om det.

Lava
Lava

På tur

press to zoom
Lava
Lava

På tur

press to zoom
Diamantmodellen.jpg

DIAMANTMODELLEN

Triangelmodellen.jpg

TRIANGELMODELLEN

CV

06/2019 - 12/2019

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Fakultet for biovitenskap. Senter for etter- og videreutdanning., Dyreassisterte intervensjoner med hund, 10 studiepoeng. Helsefag Kurset er utviklet av Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), i samarbeid med Dyrebar Omsorg (AntrozoologiSenteret), som et ledd i å kvalitetssikre personer som ønsker å bruke dyr aktivt i intervensjon med mennesker. NMBU og Dyrebar Omsorg har bred kompetanse på feltet dyreassisterte intervensjoner. Dette kurset er det første av sitt slag i Norge og er utviklet med tanke på personer som ønsker å bruke hund aktivt i samhandling med mennesker.

10/2018 - 04/2019

Norges miljø-og biovitenskapelige universitet. Institutt for folkehelsevitenskap. Senter for etterog videreutdanning., Introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner, 5 studiepoeng. Helsefag Dyreassisterte intervensjoner er aktive, tidsavgrensede tiltak der ulike former for samhandling med dyr brukes som supplement til ordinære tiltak. Kurset er utviklet med tanke på personer som ønsker å bruke dyr aktivt i samhandling med mennesker.

09/2013 - 05/2014

Høgkolen i Buskerud og Vestfold, 1-2 år høy. utd Helsefag Videreutdanning i sår- forebygging, behandling og lindring

08/2006 - 06/2009

Høgskolen i Oslo, Sykepleier Helsefag

08/2002 - 06/2005

Åssiden videregående, Vgs/Yrkesskole Allmennfag Tegning, form og farge Arbeidserfaring

01/2019 - nåværende

Sårspirene AS, Sykepleier med videreutdanning Helse & Sosial Medeier av firmaet. Sårspirene driver med undervisning, veiledning og konsultasjoner innen sårbehandling.

08/2015 - nåværende

Vestre Viken HF, Drammen sykehus, Sykepleier med videreutdanning Helse & Sosial Sårpoliklinikk. Behandler sår som er traumatiske, brann, venøse, arterielle, immunologiske, diabetes og kompliserte operasjonssår blant annet.

11/2010 - nåværende

Vestre VIken HF, Drammen sykehus, Sykepleier med videreutdanning Helse & Sosial Kirurgen 2. Mammae/Struma, Kar/thorax og Gyn