Stina Roeggen Tuck

Terapi

Oslo / Viken

barn, ungdom, voksne og eldre

Arbeidsområder: 

Brukergrupper:

Stina har bakgrunn som ambulansearbeider, sykepleier og har master i helsevitenskap. Hun har jobbet ved Oslo universitetssykehus siden 1999 og er fortsatt der. Stina har videreutdanning i katastrofe og krisehåndtering gjennom høyskolen i Buskerud og studerer nå psykologi. Stina er vant med å jobbe med mennesker i alle livets faser og synes det nå er veldig spennende å integrere Milla Joy i helsefremmende arbeid.

De er tilgjengelig på dag og kveld og tar oppdrag i Oslo og Viken

Stina jobber etter Triangelmodellen

Silje England_edited.jpg

Milla Joy Født: 08.05.2019 Kjønn: Tispe Rase: Schæfer Brukergrupper: barn, ungdom, voksne, eldre Størrelse: Mellomstor/ Stor ​ Milla Joy er en superglad 2,5 år gammel schæfertispe som aldri får nok av lek, kos og alt som er gøy. Elsker å være på tur og treffe nye mennesker. Ligger aller helst i sofaen, gjerne med puter og pledd. Kresen på mat og godbiter men er det noe godt gjør hun hva som helst for å få en bit. Favorittleken kan hun leke med hele dagen om noen har tålmodighet. Har en fantastisk nese som er god på å finne leker som blir gjemt eller leke gjemsel. Vi har bestått egnethetsvurdering, gjennomført besøkshundkurs og bestått praktisk prøve gjennom dyrebar omsorg og har dyrebar lisens.

press to zoom

press to zoom
Diamantmodellen.jpg

DIAMANTMODELLEN

Triangelmodellen.jpg

TRIANGELMODELLEN

CV ​ Utdanning: Ambulansearbeider, sykepleier og master i helsevitenskap. Studerer nå psykologi. Videreutdanning i katastrofe og krisehåndtering. ​ 1999- nåværende: Oslo universitetssykehus