top of page

Jannicke Jørstad

Hundeassistert aktivitet

Jannicke Jørstad

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10145

Dyrebar Tjenestehund (besøkshund)

Viken

Diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser, Mennesker med ekstra behov

Jannicke er blid, omgjengelig og prøver så langt det lar seg gjøre å få mennesker rundt seg til og ha det bra. Samtidig er hun tydelig og kan sette grenser der det er behov. Hun har tvillinger født i 2007, mange års yrkeserfaring med mennesker og dyr og har vokst opp på gård. Dette har tilegnet egenskaper som gjør at hun kan brukes til det meste. Hun har også stor kunnskap om psykisk utviklingshemmning, ADHD, Reflux, Migrene, ME og Fibromyalgi.

Tlf:

99020706

PADA stempel web
Flash


Født: 21/01/2021

Kjønn: Hann

Rase: Flash

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole,

Psykiske lidelser, Mennesker med ekstra behov

Størrelse: LitenFlash er en skikkelig gladgutt med masse personlighet. Han elsker mennesker og trives best om han får være med på alt. Dette gjør at han er veldig omgjengelig og tilpasser seg nye situasjonener lett. Han er leken, lærer fort nye triks og er som oftest klar for nye utfordringer, men er også veldig kosete. Det er lett å se om han er ukomfortabel for de som kjenner han, og han regulerer seg fint selv. Jannicke har selv et barn på 16 år med medfødte ekstra behov og noen utfordrende diagnoser. Så her er både hund og fører godt rustet for uforutsette hendelser, har evnen til å tilpasse seg og jobber for gode relasjoner.
Hensyn:

Flash er fortsatt ung og veldig leken om det er andre hunder i nærheten.Han kan hoppe opp om han blir giret opp med veldig engasjert stemme eller noen løper skrikende avgårde.bottom of page