top of page

Kristiane Særsland

Hundeassistert aktivitet

Kristiane Særsland

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10142

Dyrebar Tjenestehund (besøkshund)

Vestfold og Telemark

Diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser, Besøkshund

Kristiane Særsland er snart utdannet spesialpedagog. Hun er 25 år. Hun er interessert i at alle mennesker skal føle seg verdifulle og viktige i samfunnet. Hun har et stort hjerte for mennesker. Hun har også et stort hjerte for dyr og har selv opplevd at dyr kan hjelpe gjennom sykdom da hun ble utsatt for en trafikkulykke i 2015. Kristiane er vokst opp med hund. Familien har hatt schæfer, og dvergpuddel. Dvergpuddelen ble 14.5 år og døde nylig (juli 2023). Kristiane fikk sin første hund som var rasen phalene i 2020 og dette er Alicia som er besøkshund.


Alicia fikk være med å besøke Kristiane på sykehuset når Alicia var 6 måneder. Hun er en spesiell hund og Kristiane så enda mer viktigheten av dyr etter dette. Hun har også tre andre hunder i samme rase og har i år startet kennel. Hun gleder seg til fortsettelsen og håper at de kan hjelpe mennesker som ønsker ett eller flere besøk. Kristiane elsker å gå turer og se på den flotte naturen vi har. Det er fint å oppleve nye ting. Hun er også glad i å plukke bær og høre fuglene kvitre. Hun elsker å gå på utstilling og er alltid klar for nye fine opplevelser. Hun syns hver dag er spennende og hvert menneske og dyr er unike. Alicia og Kristiane har veldig lyst til å bli kjent med akkurat deg. Besøk er vi fleksible med og dette kan gjøres hjemme, andre steder der det er komfortabelt eller praktisk å møtes. Vi gleder oss veldig mye til å hilse på flere mennesker.

Tlf:

93461596

PADA stempel web


Alicia


Født: 01/01/2020

Kjønn: Hunn

Rase: Phalene

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri,

Skole, Psykiske lidelser, Besøkshund

Størrelse: LitenAlicia er en Besøkshund som er veldig omsorgsfull og kjærlig hund. Hun er 3.5 år. Hun er veldig opptatt av at alle skal ha det bra. Hun elsker å få mennesker til å smile. Hun har tidligere vært på hundeleir der hun fikk tittelen «blideste hale». Hun elsker å trene og gjøre aktiviteter. Hun er veldig glad i å gå turer ute og gjerne i skog. Hun kan bli litt overivrig i blant men roer seg raskt ned. Hun er veldig glad i å leke og oppgaver som å hente ball eller hoppe over hinder. Hun er en favoritt blant barna i nabolaget. Det er en barneskole i nærheten og mange barn er veldig glad i å møte Alicia. Det blir alltid smil og latter. Alicia er også omsorgsfull så hun elsker å sitte på fanget å kose like mye som å leke. Veldig fleksibel.
Hensyn:

Hunden min kan bli veldig glad og litt overivrig.bottom of page