top of page

Lina Berndtsson

Katteassistert aktivitet

Lina Berndtsson

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10141

Dyrebar Tjenestekatt

Oslo, Viken

Diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Lina Berndtsson har internasjonal arbeidserfaring fra finans, markedsføring og salg. Lina har selv kjent på det å være i et hektisk og høypresterende miljø. Da pandemien kom i tillegg, vokste interessen for dyreterapi og spesielt samspillet mellom menneske og dyr. Båndene vi mennesker kan finne i relasjonen med dyr, gir stor merverdi for begge parter.


Lina vokste opp i et landlig miljø og lidenskapen for dyr har vært der hele livet. Hun har arbeidet som frivillig i Namibia på et Wildlife Sanctuary, hvor dyrenes velferd stod sterkt i fokus og skadde og forlatte dyr ble hjulpet tilbake i sitt naturlige habitat, der det var mulig.


I Norge jobber hun som frivillig på FOD (Foreningen for omplassering av dyr) og er i tillegg aktiv hund- og kattepasser på fritiden. Lina assisterer for tiden Dyrebar Omsorg med varierte oppgaver, og bidrar med sin katt Koby som har blitt kvalifisert av Dyrebar Omsorg som tjenestekatt / besøkskatt.


Lina & Koby ønsker å møte folk i alle aldre. Besøk kan skje hjemme, på sykehjem, skole eller andre steder der det er komfortabelt eller praktisk å møtes.


Tlf:

40725703

PADA stempel web


Koby


Født: 04/04/2022

Kjønn: Hann

Rase: Neva Masquerade

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Størrelse: Mellomstor ​Koby er en besøkskatt som er rolig, sjarmerende og kosete gutt som elsker å bli børstet, klappet, lekt med og snakket til. Han blir raskt trygg i nye omgivelser og hilser gjerne på alle. Han sitter gjerne rolig i fanget eller ved siden av deg og liker godt å bli lest for. Han synes det er spesielt deilig med litt kos på magen.


Koby blir gjerne med på litt moro med favorittlekene eller noen triks med litt godis/snacks.


Koby er en meget trygg og vennlig katt.


Hensyn:

Ingen


bottom of page