top of page

Nina Elisabeth Olsen

Dyreassistert aktivitet

Nina Elisabeth Olsen

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10135

Dyrebar Tjenestehund (besøkshund)

Viken, Asker og Bærum, Oslo

Triangel- og diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Nina Elisabeth Olsen er utdannet klinisk barneverpedagog med videreutdanning innen psykisk helsearbeid. Hun har over 20 års erfaring innen barnevern og har lang erfaring i arbeid med barn og familier, adopsjon, tilknytningsproblematikk, veiledning, saksbehandling og akutt og utredningsarbeid. Hun har jobbet i barnehage/skole med barn med spesielle behov. De siste årene har hun jobbet med koordinering av frivillige som bistår småbarnsfamilier i Home Start Familiekontakten.


Nina er rolig, blid og liker å omgås folk i alle aldre.


Nina har hatt hund i mange år, og hun har i dag hundene Bosse og Bertil som begge er av rasen Basset Hound. Hun bruker mye tid sammen med dem. Bosse er godkjent besøkshund gjennom Dyrebar Omsorg. Han er også godkjent besøkshund gjennom Røde Kors, og Nina og Bosse har siden 2019 erfaring fra å besøke eldre på institusjon, både grupper og enkeltpersoner. Nina har gått agilitykurs og blodsporkurs med Bosse.

Tlf:

95855656

PADA stempel web


Bosse


Født: 14/08/2016

Kjønn: Hannhund

Rase: Basset hound

Brukergrupper: Barn, ungdom, voksne, eldre, demens, psykiatri, barnevern, psykiske lidelser, skole og barnehage.

Størrelse: Mellomstor ​Bosse er veldig rolig, trygg, stabil, snill og god. Han elsker kos og oppmerksomhet. Bosse omgås fint med andre dyr. Han har en god nese og liker å lete etter godbiter. Han kan gjerne gjøre ulike aktiviteter bare han får godbiter. Bosse går fint uten bånd og liker veldig godt å gå tur i skogen.Hensyn:

Bosse kan sikle noe

bottom of page