top of page

Nina Elisabeth Olsen

Hundeassistert aktivitet

Nina Elisabeth Olsen

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10135

Dyrebar Tjenestehund (besøkshund)

Viken

Triangel- og diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre, Psykiatri, Skole, Psykiske lidelser

Nina er utdannet klinisk barnevernspedagog med videreutdanning innen psykisk helsearbeid. Hun har over 20 års erfaring innen barnevern og har lang erfaring i arbeid med barn og familier, adopsjon, tilknytningsproblematikk, veiledning, saksbehandling og akutt og utredningsarbeid. Hun har jobbet i barnehage/skole med barn med spesielle behov. De siste årene har hun jobbet med koordinering av frivillige som bistår småbarnsfamilier i Home Start Familiekontakten.


Nina er rolig, blid og liker å omgås folk i alle aldre.


Nina har hatt hund i mange år, og hun har i dag hundene Bosse og Bertil som begge er av rasen Basset Hound.  Hun bruker mye tid sammen med dem. Både Bertil og Bosse er godkjent besøkshund gjennom Dyrebar Omsorg. Begge hundene er også godkjent besøkshund gjennom Røde Kors, og Nina og Bosse har erfaring siden 2019 med å besøke eldre på institusjon, både grupper og enkeltpersoner. Nina har gått agilitykurs, blodsporskurs o.a. kurs med hundene.

Tlf:

95855656

PADA stempel web


Bosse


Født: 14/08/2016

Kjønn: Hann

Rase: Basset hound

Brukergrupper: Barn, ungdom, voksne, eldre, psykiatri,

barnevern, psykiske lidelser, skole og barnehage.

Størrelse: Mellomstor ​Bosse er veldig rolig, trygg, stabil, snill og god. Han elsker kos og oppmerksomhet. Bosse omgås fint med andre dyr. Han har en god nese og liker å lete etter godbiter. Han kan gjerne gjøre ulike aktiviteter bare han får godbiter. Bosse går fint uten bånd og liker veldig godt å gå tur i skogen. Bosse er vant til å jobbe med enkelt personer og i gruppe.


Hensyn:

Bosse kan sikle.
Bertil

Født: 08.02.2021

Kjønn: Hann

Rase: Basset Hound

Brukergrupper: Barn, ungdom, voksne, eldre, psykiatri,

barnevern, psykiske lidelser, skole og barnehage.

Størrelse: Mellomstor


Bertil er snill, god og trygg – alltid glad. Han er sosial og veldig glad i folk. Han elsker kos og klapp, og kan sitte inntil de som koser han i lang tid. Han trives med at det skjer ting og er veldig motivert for å gjøre aktiviteter mot å få en godbit. Han stortrives ute på tur. Bertil har en veldig god nese, og han er godkjent for ettersøk på vilt.

Bertil trives med både enkeltpersoner og i grupper.


Hensyn:

Bertil kan hoppe opp hvis han blir veldig ivrig.bottom of page