top of page

Jorunn Ronæs

Hundeassistert pedagogikk

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10111

Dyrebar Tjenestehund - Skolehund

Vestlandet

Triangelmodellen og diamantmodellen

Barn og unge

Jorunn Mæland Ronæs og hennes cairn terrier Lucky på 3 år ble godkjent besøkshundekvipasje høsten 2021. Sammen sprer de glede og fremmer trygghet blant elever som trenger det. De to arbeider på Sveio skule. Jorunn var tidligere kontaktlærer og jobber nå med spesialpedagogikk.


Les mer om dem her

Tlf:

PADA stempel web


Lucky


Født: 6.mai, 2019

Kjønn: Hann

Rase: Cairn terrier

Brukergrupper: Jobber mye som støtte i sosiale situasjoner, lek,

kos, fysisk aktivitet for barn og unge.

Størrelse: Liten i størrelse, veier ca. 7 kg.Lucky jobber til vanlig på Sveio skule noen timer i uka. Han har da plass på Lofte som er Sveio skule sin satsing for forebygging rundt psykisk helse. Her er han sammen med alle elever som ønsker kontakt med han. Han er også innom mindre grupper på andre trinn, om det er et ønske fra lærer. Lucky har tidligere jobbet i klasserom med elever, der har han vært pause-stasjon for elever som ønsker det og vandret rolig rundt i klasserommet. Lucky har også vært med klasser på tur.


Lucky elsker leka si og godbiter, og er med på det meste elevene ønsker å gjøre. Han elsker jobben han har på skolen!CV


Jorunn bor i Sveio, og er utdannet grunnskolelærer 1.-7. klasse, og jobber når som spesial pedagog. Hun har tidligere studert DAI, og har planer om å fortsette på denne utdanningen og godkjenne skolehund og terapihund. I dag har hun to hunder, Lucky er godkjent besøkshund gjennom dyrebar omsorg og blir brukt til dyreassistert aktivitet på skolen Jorunn jobber.
Jorunn ønsker at tilbud om hund på skoler skal være en mulighet for alle, og er derfor interessert i arbeid på skoler i området. Om det er andre unge, fra 1. klasse og opp til 10. klasse som på ettermiddagstid eller i helger ønsker besøk av Lucky, er det bare å ta kontakt.

bottom of page