top of page

Ayesha Løvlimo

Hundeassistert terapi

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10110

Dyrebar Tjenestehund - Terapihund

Oslo og Viken

Triangel og diamantmodellen

Barn, Ungdom, Voksne, Eldre

Jeg er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i psykisk helsearbeid og dyreassisterte intervensjoner med hund. Har nylig fullført ett 1åring utdanningsløp som sertifisert hundeinstruktør.


Jeg har over 10 års erfaring fra institusjon innen rus og psykiatri, og innen barnevernet som både saksbehandler og familieveiler. Jeg har og jobbet som avlaster og beredskapshjem.


Jeg har store deler av mitt arbeidsliv hatt med hund på jobb, og kan bare vise til positive resultater tilknyttet dette. Det være seg akuttarbeid, avhør, plasseringer, samvær, aktivitet, sosialstøtte, samtale, mentaliseringsbasert terapi, kognitiv terapi mm.


Jeg har gjennomført flere kurs i bl.a behandling av antisosial personlighetsforstyrrelse, tuning into teens, gruppeprosesser, traumesensetiv tilnærming og mentaliseringsbasert psykopedagogisk gruppeterapi.
Jeg har 3 hunder, hvorav en er sertifisert terapihund. Vi trener både ulike bruksøvelser og lydighet i tillegg til kule triks det er morsomt at en terapihund kan.


Utenom hund bruker jeg mye tid på motorsport da jeg kjører enduro med mange flotte gutter og jenter i alderen 5-70 år.


Artikkel>


Artikkel>

Tlf:

46772868

PADA stempel web


Stella


Født: 08.04.2015

Kjønn: Hunn

Rase: Labrador

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne, Eldre

Størrelse: Mellomstor ​ ​Stella er en omplasseringshund som kom til meg for 2 år siden. Dette er ofte et fint utgangspunkt for gode samtaler med barn og ungdom som viser til deres evne til å reflektere, empati og kunne dele om seg selv.


Stella er en trygg og sosial hund som kryper helt inn i hjertet ditt ved første møte. Dette gjør henne helt unik i møte med mennesker og spesielt de som vil overkomme sin frykt for hunder. Stella er aktiv og rolig, og trives både med felles aktiviteter, turgåing og rolige kosestunder. Hun har lett for å tilpasse seg nye miljøer og viser en positiv interesse for mennesker i alle aldre og med ulike utfordringer. Stella er glad i å samarbeide med de hun møter, og synes det er stas å lære nye ferdigheter sammen. Hun trives godt en-til-en, men jobber også med mindre grupper.Hensyn:


Stella elsker mat og lukter mat på lang avstand. Dette gjør henne til en kløpper til å søke etter godbiter som gjemmes for henne, men innebærer også at fristelsen til å forsyne seg fra et lavt kaffebord enkelte ganger blir for stor. Derfor er det lurt å vente med matserveringen til Stella har tatt farvel.


Stella er veldig glad i å vise sin hengivenhet til andre mennesker og byr stadig på noen saftige kyss. Om man ikke liker at Stella slikker i ansiktet, kan det være lurt å sette seg ved Stella sin side med litt avstand, slik at hun ikke rekker mot ansiktet.

CV


2018-2020


Oppdrag på institusjon med ungdom
2021


Oppdrag med studenter på høyere utdanningsinstitusjoner knyttet til studierelaterte psykiske plager og eksamensangst
2019-


beredskapshjem, hjelpetiltak i barnevernssakerDyrebar CV
.docx
Download DOCX • 2.67MB

bottom of page