top of page

Iren Sagvolden

Hundeassistert terapi

Dyrebar Lisens nr:

Sertifisering:

Sted:

Jobber etter:

Brukergrupper:

10116

Dyrebar Tjenestehund - Terapihund

Oslo og Viken

Triangel og diamantmodellen

Barn, unge, eldre, demens

Irén er utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Hun har lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Irén har høy kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering. Irén er uredd, sosial, direkte og fleksibel. Hun er opptatt av verdighet, toleranse, humor og respekt i møte med mennesker.


Les artikkelen om Iren og Alma>

Tlf:

PADA stempel web


Alma


Født: 2016

Kjønn: Hunn

Rase: Blandingshund

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne

Størrelse: Mellomstor ​ ​
Alma er en sosial, allsidig og aktiv hund. Hun passer de aller fleste brukergrupper. Hun fungerer i miljø med mange mennesker og en-til-en med én bruker. Alma er rolig og avslappet inne, og hun røyter ikke. Hun liker å kose og håndterer godt å ligge tett, samtidig som hun jobber ivrig for ball. Alma har blant annet erfaring med å jobbe med barn og unge med bl.a ADHD, autisme og dissosiativ lidelse. Alma har jobbet i klasserom som støttehund til en elev. ​Hensyn:

Har tykk pels og kan bli varm ved høy temperatur. Kan fremstå usikker, og kan gjøre utfall mot store aktitive hunder og generelt hunder med høyt stressnivå samt valper. Alma kan hoppe opp på to for å hilse på mennesker. Hun kan varsle når det kommer noen. Hun har jaktinstinkt og kan f.eks jage katt, rådyr og ekorn.

CVUtdannet ved Dyrebar Omsorg og NMBU i dyreassisterte intervensjoner.Utdannet barnevernpedagog med videreutdanning i rus og psykiske lidelser samt voldsproblematikk. Lang erfaring som behandlingsansvarlig i tverrfaglig spesialisert rusbehandling og fengsel. Kompetanse på koordinering av ansvarsgrupper, samtalegrupper, reflekterende samtaler og konflikthåndtering.Erfaring med: DAA i arbeid med med gutt med autisme. DAP i skole for gutt med ADHD, (assistansehund). DAT og DAP for barn i barnevernsinstitusjon.


bottom of page