top of page

Eirin Haugene Veseth

Eirin og Adele jobber til vanlig på Stend Videregående skole og Bergen hundeskole. På skolen har de en egen hundelinje for elever som ønsker å ha hund som en del av skolehverdagen. Da kommer det godt med å ha en fast hund i undervisningen. Adele har blitt som en maskot som alle kjenner til og som gjør det litt kjekkere å komme på skolen.


Eirin har studert master i psykologi og praktisk pedagogisk utdanning. Hun tok selv hundefag på Stend VGS og har studert terapihund (DAI) ved Universitetet i Ås (NMBU). Hun har jobbet som lærer på videregående skole siden 2015. Eirin driver Bergen Hundeskole hvor hun ønsker å kunne tilby barn og unge et tilbud med hund. Hennes mål er å kunne bidra til at flere unge får erfare et godt forhold til hund i livet. Eirin har sett hvor godt hunden fungerer som et sosialt lim i en gruppe. Den gir et felles fokus og skaper trygghet. En tålmodig og kjærlig hund kan derfor være en fantastisk motivasjon og gledesspreder!Dyrebar Lisens nr: 10115

Sertifisering: Høyere utdanning innen DAI med hund fra NMBUTilbyr: Hundeassistert aktivitet, hundeassistert pedagogikk og hundeassistert terapi

Sted: Vestland

Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne

Epost: eirinrv@live.no

Tlf:

Jobber etter triangelmodellen og diamantmodellen
Golden Hazel Adele (bruker kun Adele)

Født: 14/05/2019 Kjønn: Hunn Rase: Golden Retrriever Brukergrupper: Barn, Ungdom, Voksne Størrelse: Mellomstor ​ ​ Adele er sosial, sjarmerende og helt nydelig synes mammaen hennes. Hun blir oppfattet som trygg, sosial og leken. Adele blir glad for å se elevene når de kommer på skolen. Hun er ivrig etter å være med på treningen, men liker også å ligge på fanget og kose når elevene skal ha teoriøkt.


Adele kan mange morsomme triks og aktiviteter. Hun elsker å bade og hente baller og frisbee. Hun går også godt overens med andre hunder.


Hensyn: Ingen hensyn.

bottom of page